Hírek

2017. szeptember 5.
Opten "A" minősítés oklevél

2016. évi eredményei alapján az üzleti és jogi információs piac meghatározó szereplője, az Opten Kft., "A" minősítésben részesítette a BellaCom Kft.-t, melyet a magyarországi cégek csupán 2,33%-a tud elérni. Nem tudjuk, hogy a reklámmal foglalkozó ügynökségek közül hányan tartozhatnak még ebbe a körbe, de mi nagyon büszkék vagyunk rá!

Az OPTEN Kft., mely 1994 óta az üzleti és jogi információs piac meghatározó szereplője, „A” minősítésben részesítette a BellaCom Kft.-t.. Az oklevél tulajdonosa az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Az alkalmazott kockázati modell több száz változó alapján rangsorolja a cégeket, korszerű adatbányászati algoritmusok használatával. A KKV kategóriában a BellaCom Kft. által elért minősítést a magyarországi cégek csupán 2,33 %-a érte el. Az OPTEN Kft. kockázati besorolása egy országosan elterjedt cégminősítési módszertan. Az OPTEN Kft. céginformációs rendszerét széles körben használják a hazai pénzintézetek, nagyvállalatok és KKV cégek. A hitelbiztosítók elfogadják az OPTEN Kft. cégelemzésében szereplő hitelkeret-maximumot a nem nevesített követelésekre.. A kockázati modell a minősített cégek megbízhatóságát, stabilitását jellemzi, a fizetésképtelenség bekövetkezésének esélyét vizsgálva. 

2015. november 10.

MOL ajándékkal kampányol a Kötelező.hu, a feleket a BellaCom hozta össze.

2015.március 13.

Eddigi tapasztalataink szerint igen. Ha a különböző szakterületeket senior szakemberek vezetik és kellőképpen felkészült, kiterjedt alvállalkozói rendszer áll rendelkezésre, a sikernek semmi nem szabhat határt! ...