Hírek

2018. augusztus 10.

Közel három éve tudhatjuk ügyfeleink között az OT Industries csoportot A komplex energiaipari megoldásokat nyújtó, EPC (Engineering, Procurement, Construction) fókuszú vállalatcsoport, meghatározó szereplője a Közel-Kelet-európai gáz-, olaj- és vegyiparnak, valamint az energiaipari szektornak.

Rendezvény üzletágunk egyik legjobban sikerült munkája az OT Industries számára készült, egyedi tervezésű és gyártású stand. A stand teljesen mobil és ismételten felhasználható, utal a vállalatcsoport tevékenységére, arculatát tükrözi. Az OT Industries az elmúlt években több alkalommal jelent meg -általunk tervezett és gyártott standjával- állásbörzéken, budapesti és vidéki helyszíneken egyaránt. A vállalatcsoportot bemutató kiadványok (katalógus, szórólapok) tervezésére és gyártatásár, valamint a kiállításokra szánt, emblémázott reklámajándéktárgyak elkészítésére is ügynökségünket kérték fel.

Az idei év januárjában aláírt megállapodás szerint a MOL Nyrt. megvásárolta az OT Industries csoport 51 százalékát, egyúttal a többségi tulajdonrész megszerzésével átvette a társaság irányítását is. Ügynökségünk szerepet kapott az új arculat kialakításában, első körben az OT Industries és MOL közös cégemblémáját tervezhettük meg.

2015. október 7.

Ősszel is folytatódik a Dating Central Europe Zrt. randivonal.hu márkájának TV kampánya.

2018. február 5.

Az Eurotrade Pharma csoporthoz tartozó brand intenzív kommunikációba kezdett az étrend-kiegészítők- és vitaminkészítmények piacán. A Magnézium + B6-vitamin és az Omega 3-6-9...