Hírek

2018. augusztus 10.

Közel három éve tudhatjuk ügyfeleink között az OT Industries csoportot A komplex energiaipari megoldásokat nyújtó, EPC (Engineering, Procurement, Construction) fókuszú vállalatcsoport, meghatározó szereplője a Közel-Kelet-európai gáz-, olaj- és vegyiparnak, valamint az energiaipari szektornak.

Rendezvény üzletágunk egyik legjobban sikerült munkája az OT Industries számára készült, egyedi tervezésű és gyártású stand. A stand teljesen mobil és ismételten felhasználható, utal a vállalatcsoport tevékenységére, arculatát tükrözi. Az OT Industries az elmúlt években több alkalommal jelent meg -általunk tervezett és gyártott standjával- állásbörzéken, budapesti és vidéki helyszíneken egyaránt. A vállalatcsoportot bemutató kiadványok (katalógus, szórólapok) tervezésére és gyártatásár, valamint a kiállításokra szánt, emblémázott reklámajándéktárgyak elkészítésére is ügynökségünket kérték fel.

Az idei év januárjában aláírt megállapodás szerint a MOL Nyrt. megvásárolta az OT Industries csoport 51 százalékát, egyúttal a többségi tulajdonrész megszerzésével átvette a társaság irányítását is. Ügynökségünk szerepet kapott az új arculat kialakításában, első körben az OT Industries és MOL közös cégemblémáját tervezhettük meg.

2020. december 20.

A BellaCom Kft. elnyerte a Családbarát Hely tanúsító védjegy Bronz fokozatát.

2017. október 20.

Már néhány hete láthatóak a médiában azok az új reklámfilmek, amelyek a Sager Pharma két márkája számára készültek.