Hírek

2018. augusztus 10.

Közel három éve tudhatjuk ügyfeleink között az OT Industries csoportot A komplex energiaipari megoldásokat nyújtó, EPC (Engineering, Procurement, Construction) fókuszú vállalatcsoport, meghatározó szereplője a Közel-Kelet-európai gáz-, olaj- és vegyiparnak, valamint az energiaipari szektornak.

Rendezvény üzletágunk egyik legjobban sikerült munkája az OT Industries számára készült, egyedi tervezésű és gyártású stand. A stand teljesen mobil és ismételten felhasználható, utal a vállalatcsoport tevékenységére, arculatát tükrözi. Az OT Industries az elmúlt években több alkalommal jelent meg -általunk tervezett és gyártott standjával- állásbörzéken, budapesti és vidéki helyszíneken egyaránt. A vállalatcsoportot bemutató kiadványok (katalógus, szórólapok) tervezésére és gyártatásár, valamint a kiállításokra szánt, emblémázott reklámajándéktárgyak elkészítésére is ügynökségünket kérték fel.

Az idei év januárjában aláírt megállapodás szerint a MOL Nyrt. megvásárolta az OT Industries csoport 51 százalékát, egyúttal a többségi tulajdonrész megszerzésével átvette a társaság irányítását is. Ügynökségünk szerepet kapott az új arculat kialakításában, első körben az OT Industries és MOL közös cégemblémáját tervezhettük meg.

2020. november 24.
...
2017. szeptember 5.

2016. évi eredményei alapján az üzleti és jogi információs piac meghatározó szereplője, az Opten Kft., "A" minősítésben részesítette a BellaCom Kft.-t, melyet a magyarországi cégek csupán 2,33%-a tud elérni. Nem tudjuk, hogy a reklámmal foglalkozó ügynökségek közül...