Rólunk

Rólunk

Tapasztalt
reklámszakemberek
műhelye, akik a saját
területükön már
bizonyítottak.

Hatékony megoldásokat szállítunk.

Minden feladatra megtaláljuk a megfelelő marketingkommunikációs eszközöket és azok optimális mixét javasoljuk. A csapatot mindig a céloknak és az ahhoz kapcsolódó eszközöknek megfelelően alakítjuk.

Segítünk eligazodni a marketingkommunikáció részterületeinek útvesztőjében.

Biztosan okozott már Önnek is fejtörést a marketingkommunikációs vállalkozói rendszer kialakítása, hiszen az ügynökségi piacon az egyes részterületeken specialisták működnek. A specialista ügynökségek kiváló szolgáltatást nyújtanak a saját a területükön, legyen az kreatív tervezés, online marketing, médiatervezés –és vásárlás vagy PR, azonban sok esetben szélesebb kitekintés, vagy integrált stratégiai tervezés szükséges a marketing célok meghatározása után a marketingkommunikáció hatékony megvalósításához Cégünk komplex szolgáltatást nyújt, az egyes szakterületeken olyan vezető tanácsadóink dolgoznak, akik 5-15 éves tapasztalattal rendelkeznek a saját területükön. Kiterjedt alvállalkozói rendszert szerveztünk, melyben vezető tanácsadóink mellett megtalálhatóak ügynökségek és önmagukat vállalkozásban foglalkoztató, nagy tapasztalattal rendelkező szabadúszó szakemberek is.

Miben tudunk Önnek segíteni?

Nincs két egyforma válasz. Függ az Ön tapasztalataitól a marketingkommunikációban tevékenykedő ügynökségeket tekintve, a jelenleg Ön által működtetett vállalkozói rendszertől, ami lehet örökölt, vagy új, vagy éppen átalakítás alatt álló, de lehetnek nemzetközi szerződései is, amelyek befolyásolják mozgásterét. Lehet, hogy úgy érzi túl kicsi az éves reklámbüdzséje ahhoz, hogy minden területre specialista ügynöksége legyen. Lehet, hogy túl nagy ahhoz az éves költése, hogy ne legyen minden területre specialista ügynöksége. Lehet, hogy elégedetlen valamelyik specialista beszállítójával. Lehet, hogy úgy érzi drága szolgáltatást kap. Lehet, hogy azt tapasztalja nem elég költséghatékonyak a kampányok. Lehet, hogy nem értik beszállítói a piacát, üzleti céljait, lehet, hogy megtérülés alapon szeretne dolgozni. Ossza meg velünk céljait, tapasztalatait! Megalapozott javaslatot és működő megoldást fogunk kínálni, figyelembe véve minden szempontot, hiszen évtizetes tapasztalattal rendelkezünk marketingkommunikációs szolgáltatásokban.

Több információt kérek