Hírek

2018. február 5.
Bioheal forgatás

Az Eurotrade Pharma csoporthoz tartozó brand intenzív kommunikációba kezdett az étrend-kiegészítők- és vitaminkészítmények piacán. A Magnézium + B6-vitamin és az Omega 3-6-9 készítmények ismertségét és értékesítését segítő kampányok az R-Time és atmedia csatornáin futnak. 

A tavalyi évhez hasonlóan az Effektív-Art Reklámügynökség dolgozott a kreatívokon és a spotok előkészületi munkálatain. A kis- és közepes költségvetésű filmekben nagy rutinnal rendelkező ügynökség az egyértelmű üzenetek képi és verbális megformálásán túl azt is elérte, hogy a két film stílusjegyeiben illeszkedjen egymáshoz is, és a tavalyi spothoz is.
Minden ambiciózus cégnek jó példa lehet az a következetes brandépítés, amit a Bioheal folytat.” - nyilatkozta Bősze Balázs account director. Külön kiemelte, hogy a hatékonyság titka az összeszokottságban rejlik, ami igaz mind az ügyfél oldalon dolgozó csapatra, mind a két cég gördülékeny együttműködésére, illetve a gyártói részlegre egyaránt.

Ádám György, a spotok rendezője több szempontból is izgalmasnak feladatként emlékszik vissza a megbízásra, hiszen a két történet homlokegyenest eltérő forgatástechnikai hozzáállást
 igényelt, ráadásul egymást követő két napon.


A TV kampányokkal kapcsolatos médiaügynökségi feladatokat a BellaCom Marketingkommunikációs Kft. látja el. Hlivják Richárd ügyvezetőtől megtudtuk, hogy a megbízó -Eurotrade Pharma
Kft.- 2016. végén tenderen választotta az ügynökséget és az együttműködés azóta is tart. A 2018. év eleji kampányok széles csatornamixszel, az érintett szegmensekben versenyképes GRP súlyokkal futnak.

https://www.youtube.com/watch?v=qAUB-ROJ7Jk

https://www.youtube.com/watch?v=s2q70_tpZYA

2018. április 18.

Már harmadik éve lehetünk részesei az HBO regionális és hazai kampányainak. Az elmúlt időszakban számos HBO GO szolgáltatást népszerűsítő online megjelenés tervezésében, készítésében vett részt kreatív csapatunk.

2020. november 24.
...