Hírek

2018. április 18.

Már harmadik éve lehetünk részesei az HBO regionális és hazai kampányainak. Az elmúlt időszakban számos HBO GO szolgáltatást népszerűsítő online megjelenés tervezésében, készítésében vett részt kreatív csapatunk.

A GroupM által 2016-ban kiírt online kreatív tervezési és gyártási tender nyertese ügynökségünk lett, azóta folyamatosan készítünk HBO kampányokat támogató és az HBO GO szolgáltatást népszerűsítő online kreatívokat, a MediaCom Magyarország megbízásából. Az HBO folyamatosan bővíti online előfizetői táborát, egy hónapos ingyenes kipróbálással, egyszerű lemondási lehetőséggel. Minden érdeklődő megtapasztalhatja a szolgáltatás előnyeit: egyéni időbeosztás, közkedvelt sorozatok korábbi évadjainak elérése, ismétlés vagy felzárkózás céljából, akár több rész egyidejű megtekintésére is lehetőséget ad. Az HBO kampányaihoz tervezünk és készítünk látványos, egyedi online hirdetéseket, interaktív bannereket, videóbannereket.


2015. október 7.

Ősszel is folytatódik a Dating Central Europe Zrt. randivonal.hu márkájának TV kampánya.

2017. szeptember 5.

2016. évi eredményei alapján az üzleti és jogi információs piac meghatározó szereplője, az Opten Kft., "A" minősítésben részesítette a BellaCom Kft.-t, melyet a magyarországi cégek csupán 2,33%-a tud elérni. Nem tudjuk, hogy a reklámmal foglalkozó ügynökségek közül...