Hírek

2018. április 18.

Már harmadik éve lehetünk részesei az HBO regionális és hazai kampányainak. Az elmúlt időszakban számos HBO GO szolgáltatást népszerűsítő online megjelenés tervezésében, készítésében vett részt kreatív csapatunk.

A GroupM által 2016-ban kiírt online kreatív tervezési és gyártási tender nyertese ügynökségünk lett, azóta folyamatosan készítünk HBO kampányokat támogató és az HBO GO szolgáltatást népszerűsítő online kreatívokat, a MediaCom Magyarország megbízásából. Az HBO folyamatosan bővíti online előfizetői táborát, egy hónapos ingyenes kipróbálással, egyszerű lemondási lehetőséggel. Minden érdeklődő megtapasztalhatja a szolgáltatás előnyeit: egyéni időbeosztás, közkedvelt sorozatok korábbi évadjainak elérése, ismétlés vagy felzárkózás céljából, akár több rész egyidejű megtekintésére is lehetőséget ad. Az HBO kampányaihoz tervezünk és készítünk látványos, egyedi online hirdetéseket, interaktív bannereket, videóbannereket.


2018. február 5.

Az Eurotrade Pharma csoporthoz tartozó brand intenzív kommunikációba kezdett az étrend-kiegészítők- és vitaminkészítmények piacán. A Magnézium + B6-vitamin és az Omega 3-6-9...

2020. december 20.

A BellaCom Kft. elnyerte a Családbarát Hely tanúsító védjegy Bronz fokozatát.