Hírek

2014. október 14.

Tapasztalt reklámszakemberek összefogásával megkezdte tevékenységét a BellaCom Marketingkommunikációs Kft. 

Magas színvonalú infrastrukturális háttérrel, teljesen felszerelt loft irodában, kiváló munkakörülmények között kezdtük el ügyfeleink terveinek megvalósítását. 

A stratégiai tervezést megalapozó folyamatok után, a lehetőségek optimális kombinációját kínáljuk az adott cél eléréséhez. Javaslatainkat nem korlátozza szűkített profil, nem érdekünk, hogy a marketingkommunikáció lehetőségei, területei közül bármelyiket preferáljuk, hiszen minden szakterületen van tapasztalatunk. Olyan integrált megoldásokat kínálunk, ahol a cél határozza meg az eszközt és nem a rendelkezésre álló kompetenciák alapján tervezzük meg a kommunikációt. 

Tapasztalt szakembereink a marketingkommunikációs stratégia kialakításán túl az online és performace marketing, a médiatervezés -és vásárlás, a kreatív tervezés és gyártás, valamint a PR és rendezvényszervezés területén is  teljeskörű szolgáltast nyújtanak professzionális szinten. Célunk, hogy megalapozott stratégiai tervezési folyamatot követően, minden marketingkommunikációs feladatot ügyfeleink teljes megelégedésére oldjunk meg. A marketingkommunikáció egész spektrumát lefedi tevékenységünk.

2016.12.30.

A 2016-os évről méltán mondhatjuk, hogy sikeres. Új ügyfelek tiszteltek meg bizalmukkal, elismerve a kreatív tervezés és gyártás minőségi kivitelezését, a projektekbe fektetett munkánkat és a rugalmas árképzést.

2018. április 18.

Már harmadik éve lehetünk részesei az HBO regionális és hazai kampányainak. Az elmúlt időszakban számos HBO GO szolgáltatást népszerűsítő online megjelenés tervezésében, készítésében vett részt kreatív csapatunk.