Hírek

2014. október 14.

Tapasztalt reklámszakemberek összefogásával megkezdte tevékenységét a BellaCom Marketingkommunikációs Kft. 

Magas színvonalú infrastrukturális háttérrel, teljesen felszerelt loft irodában, kiváló munkakörülmények között kezdtük el ügyfeleink terveinek megvalósítását. 

A stratégiai tervezést megalapozó folyamatok után, a lehetőségek optimális kombinációját kínáljuk az adott cél eléréséhez. Javaslatainkat nem korlátozza szűkített profil, nem érdekünk, hogy a marketingkommunikáció lehetőségei, területei közül bármelyiket preferáljuk, hiszen minden szakterületen van tapasztalatunk. Olyan integrált megoldásokat kínálunk, ahol a cél határozza meg az eszközt és nem a rendelkezésre álló kompetenciák alapján tervezzük meg a kommunikációt. 

Tapasztalt szakembereink a marketingkommunikációs stratégia kialakításán túl az online és performace marketing, a médiatervezés -és vásárlás, a kreatív tervezés és gyártás, valamint a PR és rendezvényszervezés területén is  teljeskörű szolgáltast nyújtanak professzionális szinten. Célunk, hogy megalapozott stratégiai tervezési folyamatot követően, minden marketingkommunikációs feladatot ügyfeleink teljes megelégedésére oldjunk meg. A marketingkommunikáció egész spektrumát lefedi tevékenységünk.

2015. október 13.

A Bausch & Lomb márkák magyarországi forgalmazója a VALEANT PHARMA Magyarország Kft. tenderen választotta a BellaCom Marketingkommunikációs Kft-t online médiaügynökségi partneréül Ocuvite márkájának 2015. őszi kampányához.

2017. október 20.

Már néhány hete láthatóak a médiában azok az új reklámfilmek, amelyek a Sager Pharma két márkája számára készültek.