Hírek

2016.12.30.
OT Industries stand (HVG állásbörze)

A 2016-os évről méltán mondhatjuk, hogy sikeres. Új ügyfelek tiszteltek meg bizalmukkal, elismerve a kreatív tervezés és gyártás minőségi kivitelezését, a projektekbe fektetett munkánkat és a rugalmas árképzést.

A MOL Nyrt. beválasztott kreatív kisügynökségként beszállító partnerei közé.

A GroupM tenderen választotta ki kreatív beszállító partnerét, mely együttműködés keretei között a HBO Europe őszi sorozatbevezető kampányát terveztük és menedzseltük a teljes régióra, 11 európai országra. Projektek tekintetében ide tartozott a Westworld, Az ifjú pápa (The Young Pope) és a Válás (Divorce) sorozat teljes gyártása a régióra, de a Magyarországon ismert Aranyélet sorozat 2. évadanának bevezető kampánya is. Ez utóbbi a Magyar Telekommal co-branded megjelenést is tartalmazott, valamint egy filmajánlóra épülő social media applikációt.

Az event üzletág legnagyobb eredménye egy egyedi tervezésű és gyártású stand az OT Industries Zrt. számára. A stand teljesen mobil, és ismételten felhasználható ügyfelünk által, visszahozza az OT Industries jellemző elemeit, arculatát. Az elemek egyedi tervezés alapján készültek, a kivitelezéssel szintén ügynökségünket bízta meg az OT Industries Zrt.

2018. április 18.

Már harmadik éve lehetünk részesei az HBO regionális és hazai kampányainak. Az elmúlt időszakban számos HBO GO szolgáltatást népszerűsítő online megjelenés tervezésében, készítésében vett részt kreatív csapatunk.

2017. szeptember 5.

2016. évi eredményei alapján az üzleti és jogi információs piac meghatározó szereplője, az Opten Kft., "A" minősítésben részesítette a BellaCom Kft.-t, melyet a magyarországi cégek csupán 2,33%-a tud elérni. Nem tudjuk, hogy a reklámmal foglalkozó ügynökségek közül...