Hírek

2017. október 20.

Már néhány hete láthatóak a médiában azok az új reklámfilmek, amelyek a Sager Pharma két márkája számára készültek.

A görccsel és puffadással járó hasmenés tüneti kezelésére szolgáló, új generációs gyógyszerkészítmény, az Imorevin reklámfilmjét az Effektív-Art Reklámügynökség készítette, a Pharmatex lokális fogamzásgátló gyógyszercsalád szpotjának elkészítésével pedig a Pop Group-ot bízta meg a hirdető.

A médiaügynökségi feladatokat mindkét márkára a BellaCom Marketingkommunikációs ügynökség látja el. Hlivják Richárd, a BellaCom képviseletében így nyilatkozott: „Örülünk, hogy bővül az együttműködésünk a Sager Pharma-val, és már négy márkán valósíthattunk meg kampányt az idei évben. A médiamix az Imorevin és a Pharmatex esetében is TV és Google AdWords kampányokat tartalmaz.”

Az Imorevin kampányról Tóth Tibor az Effektív-Art Reklámügynökség kreatív igazgatója a következőket mondta: “Mindenek előtt a fókuszban lévő probléma mindennapokra gyakorolt hatását ismertük fel, onnan már egyenes út vezetett a koncepcióhoz. Az ügyféllel és a gyártással szoros együttműködésben alakítottuk ki a szpot végső formáját, így minden részlet az elérni kívánt célokat szolgálja.” Az egynapos forgatás bőven tartogatott kihívásokat, de a sokat látott stábon sem a helyszíni adottságok, sem az éjszakába nyúló munka nem tudott kifogni. Az elfogadott koncepciótól számítva két hónap alatt megvalósuló filmet Ádám György rendezte, és a 4Cut stúdióban került sor az utómunkálatokra.

Imorevin flim: https://www.youtube.com/watch?v=kFGLMZsBD-w&feature=youtu.be

A Pharmatex szpotról a Pop Group-tól ezt tudtuk meg: „Évek óta dolgozunk a Pharmatex márkán, eddig többnyire a szerelmi élet romantikus oldalát mutattuk be. Idén szélesítettük a célcsoportot, és a fiatalabb korosztályt is meg akartuk ragadni a humor eszközén keresztül. Az általunk megálmodott, gag-es szituációkban a közösen megélt pillanatokra helyeztük a hangsúlyt, hisz a fogamzásgátló módszer kiválasztása is mindig közös döntés kell, hogy legyen.”

Pharmatex film: https://www.youtube.com/watch?v=wXbsnZHn0Ts

2015. október 7.

Ősszel is folytatódik a Dating Central Europe Zrt. randivonal.hu márkájának TV kampánya.

2021. december 1.

A Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján, a BellaCom Kft. továbbra is a legjobbak között szerepel.