Hírek

2015. október 7.
Randivonal szpot

Ősszel is folytatódik a Dating Central Europe Zrt. randivonal.hu márkájának TV kampánya.

A reklámfilmet idén készítette az Effektív-Art Reklámügynökség, az éves médiatervezési feladatokat pedig a BellaCom Marketingkommunikációs Kft. látja el.Az Effektív-Art és a BellaCom stratégiai partner ügynökségek, számos projektben dolgozik együtt a két ügynökség.

A 30 másodperces szpotok kábelcsatornákon futnak a célcsoport aktivitása szempontjából kiemelt időszakokban és kizárólag vasárnapi napokon. A speciális időzítés sikeres, az eredményekkel elégedett a hirdető. Szerencsés helyzetben vannak a magyar hirdetők a televíziós hirdetési lehetőségeket tekintve, hiszen európai összehasonlításban rendkívül olcsó hazánkban ez a médiatípus és számos csatorna áll rendelkezésre.

A televízió ugyanakkor továbbra is az ismertségépítés egyik leghatékonyabb eszköze, emellett hiteles információforrásnak számít, márkabevezetéseknél akár kisebb büdzsé esetén is hatékony lehet.

2018. június 25.

A MediaCom Magyarország megbízásából ügynökségünk látja el a világ vezető szemüveglencse gyártójaként ismert Essilor magyarországi képviselete termékeinek, illetve aktuális promócióinak népszerűsítésére tervezett kampányok kreatív feladatai.

2016. augusztus 25.

Elindult a világszerte számos szakmai díjat nyert Bio-Oil bőrápoló olaj magyarországi bevezető kampánya. A forgalmazó Ceumed Kft. a BellaCom-ra bízta a kampánnyal kapcsolatos médiafeladatokat, a kreatív ügynökségi munkát pedig az...