Hírek

2018. június 25.

A MediaCom Magyarország megbízásából ügynökségünk látja el a világ vezető szemüveglencse gyártójaként ismert Essilor magyarországi képviselete termékeinek, illetve aktuális promócióinak népszerűsítésére tervezett kampányok kreatív feladatai.

A Varilux kampányok alappillére a televíziós reklámfilm, illetve annak YouTube-on megjelenő verziói. A kampányoka márkaismertség növelését célzó üzenetek mellett, a vásárlás ösztönzését célzó promóciós ajánlatokat is tartalmaznakA kedvező ajánlatokkal és a széles körű megjelenésekkel sikeres akciókat tudhat maga mögött ügyfelünk. A kampányokhoz terveztünk rádiószpotokat, citylight plakátokat, eladáshelyi kommunikációs anyagokat (szórólap, tájékoztató, plakát, kirakati dekoráció stb.), bannereket, eDM-eket és közösségi médiában megjelenő hirdetéseket.

Idén nyáron a Transitions 1+1 promóciós ajánlat és kampány online kreatívjainak elkészítésére kapott ügynökségünk lehetőséget.

2021. december 1.

A Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján, a BellaCom Kft. továbbra is a legjobbak között szerepel. 

2015. október 13.

A Bausch & Lomb márkák magyarországi forgalmazója a VALEANT PHARMA Magyarország Kft. tenderen választotta a BellaCom Marketingkommunikációs Kft-t online médiaügynökségi partneréül Ocuvite márkájának 2015. őszi kampányához.